Over ons en onze programma's

Hoe werken wij:

Ik ga er vanuit dat je wilt groeien als persoon. Dat je je committeert aan jezelf en daardoor ook bereid bent de confrontatie met jezelf aan te gaan.

Durft te kijken naar jezelf en voor je eigen spiegel durft te staan. Je eigen overtuigingen, handelen, denken en doen onder de loep wil nemen en hier een zelfverzekerde, krachtigere jij voor in de plaats wil zetten.

Ik verwacht dat je actief aan de slag gaat met je wens. Jij bent de regisseur van je eigen leven en jij weet wat het beste voor je is. Ik ben er om je te helpen dit te bereiken. Ik zal je handvaten geven waar je concreet iets mee kan. Ik geef je spiegels waarin de oude en nieuwe jij zich kan spiegelen. Ik verwacht volledige inzet en commitment en geef dit ook aan jou.

helping hands
willeke

Ervaar een uniek leerproces!

Onze online trajecten zijn de basis en persoonlijk contact en maatwerk het uitgangspunt.

U komt er niet uit?

Dan zijn we er om u te helpen, aarzel dan niet en neem contact op dan geven we u bruikbare handvatten om te starten met een traject onderweg naar een betere versie van uzelf!

Zichtbaar op Social Media

Ook op Social Media zijn we actief en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en updates. Uiteraard is uw feedback ook super belangrijk heeft uw opmerkingen os aanbevelingen laat het ons weten dat kunnen we deze indien nodig meenemen in de updates.

Onze partner

Bedrijven waar we de afgelopen jaren voor hebben mogen werken en daar zijn we trots op!