Onze programma's

Krachtig vertrouwen

15,00

wat is faalangst

Faalangst is de angst dat je niet voldoet aan gestelde verwachtingen. Dit kunnen eigen verwachtingen zijn maar ook verwachtingen van anderen.

Minicursus presteren

18,00
Wil jij je angst voor falen achter je laten? Betere oplossingen vinden en wil jij van denken naar doen? Ga van faalangst naar krachtig presteren!

Jaarprogramma krachtig transformeren

18,00
Soms kom je op een punt in je leven dat je denkt: is dit het nu? Wil ik dit nu echt? Wie ben ik eigenlijk? En wat wil ik verder met mijn leven? Je leeft je leven en de dag wordt ingevuld met allerlei verplichtingen… werk, school, huishouden, kinderen, partner, sport, familie, vrienden etc…. iedereen wil iets van je en je geeft en geeft en voelt je steeds verder verwijdert van jezelf. Je weet niet meer wie je bent en wat je wilt… je weet niet eens meer wat je voelt…. Wat je wel weet is dat het niet goed voelt, dat je je niet meer gelukkig voelt, met jezelf, de situatie en de omstandigheden…. Je wilt verandering! Je bent er klaar voor! Klaar voor het krachtig transformeren en de beste versie van jezelf. Je wil nu toch echt blij, gelukkig en tevreden zijn met jezelf, je grenzen kennen en aangeven, vol energie de toekomst tegemoet gaan. Nu is de tijd om volledig voor jezelf te gaan, je dromen en je wensen uit te laten komen, je sterk en energiek te voelen, blij te zijn met wie je bent en wat je doet.

Minicursus zelfvertrouwen

15,00
Krachtig Zelfvertrouwen Zelfvertrouwen. Het klinkt zo simpel, een woord dat vaak gebruikt wordt. Al in onze kinderjaren hebben we te maken met het vertrouwen in onszelf om iets wel of niet te doen. De een kan zonder blikken of blozen iets vertellen in de klas, later tijdens een sollicitatie of voor een grote groep mensen zijn of haar verhaal doen, heeft genoeg vertrouwen om in de vriendengroep, de familie of bij vreemden het woord te nemen, te zeggen wat hij of zij wil zeggen. Geeft grenzen aan en laat niet over zich heen lopen.